Reversed recruitment

Ooit moest je in de rij staan voor een baan. Nu staan de banen in de rij voor jou. Dit is dus hét moment om op zoek te gaan naar een baan die echt bij je past. 

Het doel van dit traject is om samen af te tasten wat voor jou belangrijk is in je werk, waar word je blij van, krijg je energie van en welke organisaties en type functies zijn vanuit daar goed om je op te richten. Van daaruit kunnen wij je introduceren bij één (of meerdere) van de organisaties in ons (uitgebreide data-) netwerk die goed aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. 

Het traject dat wij samen met jou oppakken staat nu klaar. Met de bedrijven gaan wij de komende tijd steeds meer contact hebben en dit verder uitwerken (veel daarvan werken we nu ook al nauw mee samen). Dit traject loopt dan mooi parallel aan de gesprekken die wij met elkaar hebben. Wij bieden het assessment en de gesprekken gratis aan, maar vragen we van jou wel exclusiviteit. Deze exclusiviteit is voor 4 weken. 

Na die 4 weken kijken we wat het beste vervolg is voor jou; misschien is de conclusie wel dat je bij je huidige baan blijft, ben je al verder in procedure bij één van de bedrijven waar we je hebben geïntroduceerd, gaan we verder kijken welke bedrijven voor jou goed passen of kies je er voor zelf verder te gaan.